Πολιτική ακύρωσης / επιστροφή χρημάτων

Μπορείτε να ακυρώσετε την επόμενη συνδρομή σας στο merokamato.gr όποτε θελήσετε και για όποιον λόγο όπως συνταξιοδότηση η άλλον λόγο και να συνεχίσετε να διαχειρίζεστε τον λογαριασμό σας και την αγγελία σας στο merokamato.gr έως την λήξη του αρχικού χρόνου χρέωσης. Δεν προβλέπεται επιστροφή καταβληθέντων ποσών για τις πληρωμές και δεν γίνεται επιστροφή χρημάτων ή πιστώσεις για μη ολοκληρωμένες περιόδους συνδρομής ή για μη χρησιμοποιηθείσα υπηρεσία του merokamato.gr.
Μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα << Ο Λογαριασμός μου>> και να ακολουθήσετε τις οδηγίες ακύρωσης. Ακυρώνοντας τη συνδρομή σας , ο λογαριασμός σας θα παραμείνει ανοικτός μέχρι το τέλος της τρέχουσας περιόδου χρέωσης.
Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει κατα την δημιουργία του λογαριασμού σας επιλέξτε και τον ανάλογο τρόπο ακύρωσης (αυτόματη ανανέωση Κ.Λ.Π).

Εσείς που ζητάτε μία υπηρεσία, έναν μάστορα για κάποια δουλειά. Εσείς που έχετε τέχνη, είστε επαγγελματίας. Το merokamato είναι το site που έχει αυτά που ζητάτε με ένα κλίκ. Καλώς ήλθατε και επιτυχείς εργασίες και συνεργασίες!

Επικοινωνία

LIMIT GROUP Ι.Κ.Ε.
ΑΔΜΗΤΟΥ 74 ΑΘΗΝΑ 10446
Α.Φ.Μ. 801979846
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 167499203000
email: info@merokamato.gr