Σχετικά με εμάς

Η ιστοσελίδα merokamato.gr αποτελεί μία από τις ιστοσελίδες του LIMIT GROUP ΙΚΕ, που θέλει να βρίσκεται μπροστά από τις εξελίξεις της σύγχρονης ζωης, αλλά και των απαιτήσεων των καιρών. Λαμβάνοντας υπόψιν και τις δυσκολίες που έπονται των εξελίξεων.
Με σεβασμό πρός όλους και με ανθρώπινη βάση, δημιούργησε το merokamato.gr όπου σε πιθανή αντίθεση με τα μέχρι στιγμής δεδομένα, στοχεύει να ενώσει τους επαγγελματίες σε ολους τους κλάδους με το αγοραστικό τους κοινό σε όλη την Ελλάδα, και αυτό με μία τυπική χρέωση για τα λειτουργικά και μόνο εξοδα της ιστοσελίδας αυτής.
Παράλληλα μέσα στην ίδια σελίδα να υπάρχει έτοιμη η ανταπόκριση για δουλειά του επαγγελματία που αναζητεί δουλειά, στον δικό σας κλάδο, είτε να τον αναζητήσετε, η να σας αναζητήσει στέλνοντας σε εσάς ένα βιογραφικό του. Υπηρεσίες που παρέχονται και θα παρέχονται εντελώς δωρεάν.

Εσείς που ζητάτε μία υπηρεσία, έναν μάστορα για κάποια δουλειά. Εσείς που έχετε τέχνη, είστε επαγγελματίας. Το merokamato είναι το site που έχει αυτά που ζητάτε με ένα κλίκ. Καλώς ήλθατε και επιτυχείς εργασίες και συνεργασίες!

Επικοινωνία

LIMIT GROUP Ι.Κ.Ε.
ΑΔΜΗΤΟΥ 74 ΑΘΗΝΑ 10446
Α.Φ.Μ. 801979846
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 167499203000
email: info@merokamato.gr