Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και κατάρτισης εκ νέου σε υψηλής ζήτησης κλάδους

Προγράμματα αναβάθμισης δεξιοτήτων και κατάρτισης εκ νέου σε υψηλής ζήτησης κλάδους δίνοντας έμφαση στις ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες Εργαζόμενων. Η χρηματοδότηση θα γίνει από το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Ελλάδα 2.0 .

Καινούριο πρόγραμμα κατάρτισης.
Το αμέσως επόμενο διάστημα η ΔΥΠΑ (πρώην ΟΑΕΔ) σύμφωνα με ανακοινώσεις της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Εργασίας, θα ξεκινήσει νέο πρόγραμμα κατάρτισης για 150.000 εργαζομένους. Καλώντας τους ενδιαφερόμενους να υποβάλλουν αίτηση ώστε να λάβουν (training voucher) επιταγή κατάρτισης . Οι αιτήσεις θα εξετάζονται σύμφωνα με τη χρονική σειρά υποβολής μέχρι και την κάλυψη του αριθμού των 150.000 ατόμων.
Οι υλοποιήσεις των προγραμμάτων θα πραγματοποιηθούν μέσω των Ιδιωτικών Κέντρων Δια Βίου Μάθησης ( Κ.Δ.Β.Μ.) και των Κέντρων Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης (Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) των ΑΕΙ , που θα έχουν ενταχθεί στο μητρώο παρόχων κατάρτισης
Η δράση αφορά στην παροχή θεωρητικής κατάρτισης και πιστοποίησης σε εργαζόμενους άνω των 18 ετών σε αντικείμενα ψηφιακών και πράσινων δεξιοτήτων.
Εκπαιδευτικό επίδομα ανέρχεται σε 5€/ώρα κατάρτισης μικτά.
Προϋποθέσεις συμμετοχής
Οι υποψήφιοι θα πρέπει

  • Να είναι εργαζόμενοι στο ιδιωτικό τομέα, μισθωτοί με σύμβαση εργασίας οποιασδήποτε μορφής (πλήρους ή μερικής απασχόλησης, αορίστου ή ορισμένου χρόνου).
  • Να έχουν ηλικία άνω των 18 ετών
  • Να είναι απόφοιτοι τουλάχιστον υποχρεωτικής εκπαίδευσης
  • https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/katartise-kai-ekpaideutiko-periekhomeno/eggraphe-sto-metroo-opheloumenon-katartises-meso-ton-k-e-di-bi-m-ton-e-i-kai-ton-adeiodotemenon-k-d-b-m

Εσείς που ζητάτε μία υπηρεσία, έναν μάστορα για κάποια δουλειά. Εσείς που έχετε τέχνη, είστε επαγγελματίας. Το merokamato είναι το site που έχει αυτά που ζητάτε με ένα κλίκ. Καλώς ήλθατε και επιτυχείς εργασίες και συνεργασίες!

Επικοινωνία

LIMIT GROUP Ι.Κ.Ε.
ΑΔΜΗΤΟΥ 74 ΑΘΗΝΑ 10446
Α.Φ.Μ. 801979846
Αρ. Γ.Ε.ΜΗ. 167499203000
email: info@merokamato.gr