Επικοινωνία: info@merokamato.gr

Perun HRS

Σχετικά με την Εταιρεία
Η Perun Human Resources (HRS) είναι μια κορυφαία εταιρεία ανθρώπινου δυναμικού που ειδικεύεται στη βιομηχανία ασφάλειας και άμυνας.
Παρέχουμε ποιοτικές προσλήψεις και οικονομικά αποδοτικές λύσεις διαχείρισης πληρώματος με στόχο να δώσουμε στους πελάτες μας ηρεμία και να τους επιτρέψουμε να επικεντρωθούν στη δουλειά τους και να επιτύχουν τους στόχους τους.
Κατά τη διάρκεια του περασμένου έτους προσλάβαμε, εκπαιδεύσαμε και διαχειριστήκαμε με επιτυχία περισσότερους από 200 ειδικούς ασφαλείας για εργασία σε έργα ασφαλείας (χερσαία και θαλάσσια), σε περιοχές υψηλού κινδύνου και σε εχθρικό περιβάλλον.
Πιστεύουμε ακράδαντα στην τήρηση και την υπέρβαση των παγκόσμιων βιομηχανικών προτύπων - η φήμη μας βασίζεται στην επίτευξη των υψηλότερων επιπέδων συμμόρφωσης με τη βιομηχανία και τα διεθνή πρότυπα όπως SIA, PMC-1, ISO 28007.

Perun HRS έχει δημοσιεύσει 1 αγγελίες

Πληροφορίες εταιρείας
  • Σύνολο αγγελιών 1 Αγγελίες
  • Κατηγορία Security
  • Πλήρης διεύθυνση Admiral Avenue 34 A, Odessa

Στις εποχές μας το μεροκάματο έχει γίνει δυσεύρετο, εμείς το κάνουμε εύκολο στην αναζήτηση του. Το merokamato.gr θα στηρίζει την ωρομίσθια , την εποχική αλλά και την full time εργασία.

Επικοινωνία

Δευτ -Παρ 08:00-18:00
Σαββ  08:00-14:00

info@merokamato.gr