Επικοινωνία: info@merokamato.gr

EVERGREEN ΙΚΕ

Architecture must not have barriers. Technology can be discreet or even... invisible
Σχετικά με την Εταιρεία

Γενική αποστολή της EVERGREEN ΙΚΕ, είναι η κάλυψη των αναγκών χρήσης και τοποθέτησης ειδικών μεμβρανών για υαλοπίνακες και εσωτερικών μεταβαλλόμενων συστημάτων σκίασης, στις αρχιτεκτονικές δημιουργίες αλλά και στα αυτοκίνητα και σε πλοία.

Η Εταιρεία μας  ειδικεύεται καταρχήν στην αντιμετώπιση των δυσμενών επιπτώσεων της ηλιακής ακτινοβολίας αλλά και την μείωση των απωλειών ενέργειας μέσω ειδικών πολυεστερικών μεμβρανών υαλοπινάκων & πολυκαρβονικών.

Επιπροσθέτως, στα πλαίσια της προστασίας τόσο του περιβάλλοντος όσο και του ανθρώπου, δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα πιστοποιημένα προϊόντα προστασίας από ενδεχόμενη θραύση υαλοπινάκων.

Διαμέσου των πρωταρχικών αξιών, η αισθητική, αποτελεί μια ακόμα βασική ζώνη ενεργοποίησης της EVERGREEN με τη μορφή διακοσμητικών σχεδίων & λογότυπων επάνω σε γυαλί, τοίχο και άλλες επιφάνειες, σε αυτοκόλλητη μορφή βινυλίου ή αμμοβολής.

EVERGREEN ΙΚΕ έχει δημοσιεύσει 1 αγγελίες

EVERGREEN ΙΚΕ

Architecture must not have barriers. Technology can be discreet or even... invisible
Πληροφορίες εταιρείας
  • Σύνολο αγγελιών 1 Αγγελίες
  • Κατηγορία Τεχνικοί
  • Πλήρης διεύθυνση 43 Γράμμου, 151 24 Μαρούσι, Ελλάδα
  • Τοποθεσία εργασίας

Στις εποχές μας το μεροκάματο έχει γίνει δυσεύρετο, εμείς το κάνουμε εύκολο στην αναζήτηση του. Το merokamato.gr θα στηρίζει την ωρομίσθια , την εποχική αλλά και την full time εργασία.

Επικοινωνία

Δευτ -Παρ 08:00-18:00
Σαββ  08:00-14:00

info@merokamato.gr